Spor

Marco Reus Borussia Dortmund’tan ayrılıyor mu?

Marco Reus Borussia Dortmund’tan ayrılıyor mu?

Bayern Münih başta olmak üzere, dünya devlerinin listesinin ilk sırasında yer alan Alman oyuncu Marco Reus Borussia Dortmund’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sezon sonu sözleşmesinin son yılına girecek olan Marco Reus’un, ayrılık bedeli olarak koyulan 35 Milyon Euro’luk değeri sözleşme gereği 25 Milyon Euro’ya düşüyor.

İspanyol Marca gazetesinde yazan haberde ise, ilginç bir iddia ortaya atıldı. Öncelikle Toni Kross’u renklerine bağlayan Real Madrid’in, Kroos’un menajerinin aynı zamanda Marco Reus’unda menajeri olduğu, Toni Kroos’u tereyağından kıl çeker gibi sorunsuz bir şekilde Madrid’e getirdiğinin altı çizilen haberde, Marco Reus’u da sessiz sedasız şekilde Madrid’e indirebileceği iddia edildi.

Marco Reus’u sadece Bayern Münih’in ve Real Madrid’in değil,oyun sistemine çok uyduğu gerekçesiyle Barcelona’nında takip ettiği,bununlada kalman Chelsea,Liverpool,Manchester City gibi takımlarında menejeriyle kontak kurduğu biliniyor.

Borussia Dortmund bırakmaya niyetli değil!

Borussia Dortmund’unda belli çerçevede Reus’u takımda tutmak istediği, birçok oyuncu kaybettikten sonra Reus’u kaybetmeye göz yummadığı da belirtildi.

Keza Reus takımda kalma yönünde de arafta kalmış gözüküyor.Jürgen Kloop’un takımdan ayrılmasını istemediği ve gözdesi konumunda olan Reus’un daha önce verdiği demeçlerinde ‘’Dortmund’u asla terketmeyeceğim, mutluluğumu paraya değişecek bir futbolcu değilim’’ diyerek taraftarların gönlünü fethetmişti.

Reus’un akıbetinin ne olacağı ise Dortmund’un ne derece ciddi bir teklifle geleceğinin yanı sıra, oyuncunun takımda kalıp kalmayacağının kararını vermesinin ardından belli olacak.

Eğer ki yeni sözleşme imzalanmaz ve ise Reus gelecek yıl serbest kalacağından dolayı,Lemandowski’nin durumunuda tekrar izleyebileceğimiz koşullar arasında yer alıyor.

Spor Radyosu

11 Kasım 2014

Yorum Yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir